Wie zijn we?

BoTemp bestaat uit een team van gespecialiseerde en toegewijde mensen met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en onderhouden van koelsystemen. Wij zijn een Nederlands bedrijf, hebben een vestiging in Rijen en leveren onze oplossingen aan klanten over de hele wereld.

Wij focussen op de kern van onze technologie; thermische energie opslaan met behulp van Phase Change Material. (PCM) Een milieuvriendelijke en energiezuinige toepassing, waarbij het opladen van het koelsysteem is losgekoppeld van het gebruik ervan.

Ons business model is gebaseerd op de gedachte ‘Conceptual Assembly’. Hierbij zijn wij de bedenker en innovator van onze koelsystemen, en vragen wij gespecialiseerde toeleveranciers en producenten uit de regio om onderdelen, halffabricaten en componenten voor ons te maken.

Missie & visie

We zijn jouw partner tijdens onze gezamenlijke reis naar stillere, efficiëntere, groenere koelsystemen. BoTemp is voortdurend bezig met het innoveren en verbeteren van haar koeltechnologie en belooft dat het duurzaam en bovendien goedkoper is dan andere koelsystemen.

We blijven zoeken naar nieuwe toepassingen voor onze bewezen technologie en beschouwen innovatie als de basis van ons bedrijf. Met onze oplossingen kun je je Total Cost of Ownership verlagen en een verschil maken door onze milieuvriendelijke systemen te gebruiken.

foto-saskia-zw
Saskia van Bohemen - Managing director