Klantinterview: Harrie Reink bij Huuskes

Harrie Reink is logistiek manager bij Huuskes, een Nederlandse maaltijdleverancier die zich richt op professionele grootverbruikers. Harrie heeft 20 jaar ervaring in het selecteren van transportmiddelen, waaronder ook koelsystemen. Hij is verantwoordelijk voor het dagelijks functioneren van de Huuskes vloot en gebruikt daarvoor alle middelen die nodig zijn.

Waarom heb je voor BoTemp gekozen?
“Duurzaam zijn is een belangrijke voorwaarde om een bepaald koelsysteem te selecteren”, antwoordt Harrie. “We hebben te maken met talrijke uitdagingen vandaag de dag en vonden de oplossing bij BoTemp. Met name in de binnensteden is regelgeving streng. Jullie systemen zijn stil en leveren nooit CO2-uitstoot. Het koelsysteem blijft koude produceren, zelfs wanneer de motor van het voertuig is uitgeschakeld.”

Ook bleken de financiële voordelen een belangrijke reden voor Harrie te zijn om voor BoTemp te kiezen. “Enerzijds besparen we op dieselkosten, anderzijds hebben deze koelsystemen een langere levensduur dan conventionele systemen. Dit zorgt voor lagere onderhoud- en reparatie kosten.”

Onze oplossing voor Huuskes
Harrie heeft voor hun 18-ton vrachtwagens met twee compartimenten voldoende capaciteit nodig om de gewenste temperatuur gedurende de dag te kunnen garanderen. Diepvriesproducten moeten geleverd worden op een temperatuur van -18°C, verse producten moeten onder de 3°C blijven.

Harrie: “We hebben gekozen voor jullie Cold Battery met een variabel instelbare temperatuurregeling, in combinatie met een On Board Charger. Dit systeem geeft ons de flexibiliteit om de temperatuur in elk compartiment te wijzigen. En omdat de Charger aan boord is, kunnen we de koelunit altijd opladen, waar het voertuig zich ook bevindt.

Over Huuskes
Huuskes is leverancier van verse, gekoelde en diepvriesproducten voor ziekenhuizen, zorginstellingen en cateraars in heel Nederland. De vloot bestaat uit meer dan 80 voertuigen. Leveringen zijn afkomstig uit verschillende distributiecentra in het hele land. Elke ochtend wordt de vloot met verse groenten, vlees, kant-en-klaarmaaltijden en geportioneerde verse producten geladen. Hun assortiment bestaat uit 35.000 dagverse artikelen. Huuskes onderschrijft maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen als een van hun belangrijkste doelstellingen in hun bedrijfsvoering.