Vind antwoorden en inspiratie

Ben je nieuwsgierig met welke innovaties en prodctontwikkelingen we bezig zijn? BoTemp verschijnt regelmatig in binnen- en buitenlandse media om dit nieuws te delen. Daarnaast informeren en inspireren we onze relaties via video’s en onze periodieke nieuwsbrief. 

Wij hebben op alle vragen een antwoord. Althans dat hopen we. Waarom zou je bijvoorbeeld voor een BoTemp systeem kiezen? Het antwoord daarop en op vele andere vragen vind je bij onze veelgestelde vragen.

Behoefte aan informatie die je kunt downloaden? We hebben een aantal handige documenten voor je bij elkaar gezet.

Bespaar op je investering

Onze PCM-producten komen in aanmerking voor de Energie-investeringsaftrek (EIA). Deze aftrek levert een gemiddelde besparing van circa 14% op je investering. EIA is een fiscale regeling die valt onder de verantwoordelijkheid van de ministers van Financiën en Economische Zaken. De Belastingdienst en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (onderdeel van het ministerie van EZ) voeren deze regeling uit.

De overheid heeft een speciale brochure uitgegeven. Op bladzijde 53 van dit document zie je dat onze producten op basis van PCM hiervoor in aanmerking komen.

De overheid wil eveneens investeringen in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen stimuleren. Een beter milieu komt immers de hele samenleving ten goede. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) en het ministerie van Financiën hebben via twee investeringsregelingen het investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen extra aantrekkelijk gemaakt.

Download de brochure van de overheid met daarin alle informatie.

Rekentool

Wil je weten welk BoTemp systeem voor jou geschikt is? Vul onderstaande rekentool in en je ontvangt van ons een voorstel inclusief een prijs. Uiteraard is dit een vrijblijvend aanbod.

BoTemp refrigeration systems

Blijf op de hoogte

Laat hieronder je emailadres en naam achter en we houden je periodiek op de hoogte over onze productinnovaties en nieuwe klant toepassingen.