Wij zijn genomineerd voor de Rising Star Award 2017

BoTemp is genomineerd. Deloitte maakte op 12 september j.l. de tien bedrijven bekend die zijn genomineerd voor de Rising Star Award 2017 waar wij er dus een van zijn.
De Rising Star Award is een onderdeel van de Deloitte Technology Fast50 en is gericht op bedrijven jonger dan vijf jaar met een grote omzetpotentie, hoge mate van innovatie en schaalbaarheid.

Wij zijn vereerd en trots. De kwaliteit van deelnemers is hoog en de nominatie geeft aan dat we op de juiste weg zitten. Op 12 oktober strijden we om de titel: Rising Star 2017 of de Most Disruptive Innovator. Eerdere Rising Stars waren Helloprint (2016), Bynder (2015) en SendCloud (2014).

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmaleider van de Technology Fast50: “De deelnemende Rising Star-bedrijven laten een diversiteit aan proposities en verdienmodellen zien. De kwaliteit van deelnemers is hoog en een aantal heeft in deze beginfase al een indrukwekkende omzet. We verwachten dan ook dat zij kunnen doorgroeien naar de Fast 50, waarvoor bedrijven worden genomineerd op basis van procentuele omzetgroei.”

Over de Rising Star Award

De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2013 – 2016). Bedrijven die korter bestaan, kunnen meedoen aan het Technology Fast 50-programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. De Fast 50-genomineerden zijn op maandag 4 september bekendgemaakt. De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten.

stedelijke luchtkwaliteit